Miksi NjamBites?

NjamBites-tuotteilla lisäenergiaa arkeen, luonnollisesti!

Meiltä saat vain sellaisia välipala- ja herkuttelutuotteita, joita itse voimme hyvillä mielin käyttää. Tuotteemme eivät sisällä mitään ylimääräistä tai keinotekoista.

Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaitamme tekemään terveellisempiä ravitsemuksellisia valintoja, mausta tinkimättä. Pähkinäsekoituksemme ovat luonnollisempi vaihtoehto välipalaksi tai herkuksi, helppoudesta tinkimättä. Natural mix-pussit on helppo sujauttaa matka- / urheilukassiin tai taskuun. Ne on tarkoitettu hyvällä omalla tunnolla nautittavaksi, kun tarvitaan energiaa ja jaksamista.

Nappaa lisäenergiaa arkeen välipalatuotteillamme!

Mukana ei tule mitään ylimääräistä,
vain marjaa, hedelmää, pähkinää, siemeniä, kikhernettä
– ilman lisättyä ruokasuolaa tai sokeria.

Meidän mielestämme syöminen on iloinen ja rento asia,
kunhan perusasiat ovat kunnossa.

Päivittäistä ravinnonsaantia voi virittää käyttämällä luontaisesti ravintorikkaampia aineksia. Ruuanlaitossa kovan rasvan korvaaminen kasviperäisillä rasvoilla, kuitupitoisuuden kasvattaminen ja natriumsuolan sekä sokerin käytön vähentäminen ovat arjessa tehtäviä positiivisia valintoja. Suosittelemme kokeilemaan suolattomia ja sokerittomia pähkinätahnojamme ruuanlaitossa ja leivonnassa!

Huippuluokan raaka-aineista

… noh, suorastaan pirullisen herkullisia tuotteita,
jotka mahtuvat mainiosti terveelliseen arkiruokavalioon.

Meille perusasioita ovat myös turvalliset, puhtaat ja alkuperäjäljitetyt raaka-aineet. Valitsemme kaikki käyttämämme raaka-aineet niiden ravitsemuksellisten ominaisuuksien perusteella, unohtamatta kuitenkaan herkullista makua.

Olemme kehittäneet Natural mixit monipuolisiksi käteviksi välipalan kokoisiksi annoksiksi, jotka maistuvat myös lapsille. Ja täyspähkinätahnat peittoavat ravintoarvoiltaan monet erilaiset levitteet ja ovat todella monipuolisia käyttää erilaisten ruokien, myös makeiden valmistuksessa.

Tuotekehittelymme jatkukoon nämä samat periaatteet mielessä pitäen: rikkaampaa ravintoa – herkullisesti!

Ja jos et löydä jotain tietoa tuotteestamme, kysy – niin kerromme!

We bet you’ll love it!