Kaliumsuola, herkkutatti, 6 kpl

45.60 (40.00 ALV 0%)

Haluatko hyllyysi maustepurkin, jolla edistät terveyttäsi? Siinä tapauksessa nappaa tästä itsellesi Suomen ainoa jodioitu kaliumsuola, jota tuunasimme pakastekuivatulla herkkutatilla.

Maustamisessa käytetyt raaka-aineet on kasvatettu Suomessa ja pakastettu tuoreeltaan. Tämän jälkeen herkkutatti on kuljetettu pakastekuivatusta varten. Kaikissa kuljetuksissa on pidetty huolta optimaalisesta lämpötilasta.

Rakkaudella valmistamaamme kaliumsuolaa käytät mielin määrin kokatessasi tai valmiin ruuan maustamisessa. Sydämesi kiittää!

Myyntierä: 6 kpl / laatikko

  • Ei sisällä natriumia
  • Maustettu kotimaisella herkkutatilla
  • NjamSalts muistuttaa maultaan perinteistä ruokasuolaa
  • Jodioitu kuten ravitsemusasiantuntijat suosittelevat
  • Tuotteella on sydänmerkki
  • Edistää verenpaineen pysymistä normaalina

Miksi NjamSalts?

Onhan se niin, että ilman riittävää suolaisuutta ruoka on mautonta. Ravitsemusasiantuntijat osaavat kuitenkin kertoa suomalaisten saavan liikaa natriumkloridia ruokasuolan mukana. Tämän aiheuttamista haitoista merkittävin on kohonnut verenpaine, joka on maailmanlaajuisesti eniten terveysongelmia ja menetettyjä terveitä elinvuosia aiheuttava riskitekijä.

Natriumkloridin fysiologinen tarve on hyvin pieni, ruokasuolaksi laskettuna 1,3 grammaa päivässä. Tämä määrä saadaan jo maidon ja lihan sisältämästä luontaisesta natriumista, joten lisättyä ruokasuolaa ei normaalioloissa tarvittaisi lainkaan.

NjamSalts-kaliumsuolat ovatkin terveellinen vaihtoehto sinulle, joka nautit suolaisesta ruuasta, mutta haluat päästä eroon perinteisen suolan haitoista. Kaliumsuolalle ei ole maksimirajaa määritelty, joten voit halutessasi syödä sitä vaikka suoraan purkista. Ja mikä parasta, toisin kuin ruokasuola, meidän sydänmerkillä varustetut NjamSalts-tuotteet edistävät normaalia verenpainetta sekä hyvää omaatuntoa!

Voit tutustua NjamSalts-kaliumsuolaan lisää täältä.

Tuotetunnus (SKU): NJAM-06429810524942 Osasto:

Kuvaus

Herkkutatti kaliumsuola

Ainesosat

Kaliumkloridi 69 %, erytritoli, herkkutatti 6,9 %, happamuudensäätöaine (askorbiinihappo), kaliumjodidi

Ravintosisältö

100 g
Energia Kcal 20.7
Energia kJ 86.9
Rasva (g) 0.1
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja (g) 0
Hiilihydraatit (g) 22.4
– josta sokereita (g) 1.1
– josta sokerialkoholeja (g) 20.7
Ravintokuitu (g) 2.1
Proteiini (g) 2.1
Suola (g) 0
Kalium (mg) 35917
Jodi (µg) 2500