Kaliumsuola, maustamaton, 6 kpl

23.40 (20.53 ALV 0%)

Haluatko hyllyysi maustepurkin, jolla edistät terveyttäsi? Siinä tapauksessa nappaa tästä itsellesi Suomen ainoa jodioitu kaliumsuola. Tätä kyseistä tuotetta emme ole tuunanneet mitenkään, eli ihan muistuttaa tavallisen suolan makua!

Rakkaudella valmistamaamme kaliumsuolaa käytät mielin määrin kokatessasi tai valmiin ruuan maustamisessa. Sydämesi kiittää!

Myyntierä: 6 kpl / laatikko

  • Ei sisällä natriumia
  • NjamSalts muistuttaa maultaan perinteistä ruokasuolaa
  • Jodioitu kuten ravitsemusasiantuntijat suosittelevat
  • Tuotteella on sydänmerkki
  • Edistää verenpaineen pysymistä normaalina

Miksi NjamSalts?

Onhan se niin, että ilman riittävää suolaisuutta ruoka on mautonta. Ravitsemusasiantuntijat osaavat kuitenkin kertoa suomalaisten saavan liikaa natriumkloridia ruokasuolan mukana. Tämän aiheuttamista haitoista merkittävin on kohonnut verenpaine, joka on maailmanlaajuisesti eniten terveysongelmia ja menetettyjä terveitä elinvuosia aiheuttava riskitekijä.

Natriumkloridin fysiologinen tarve on hyvin pieni, ruokasuolaksi laskettuna 1,3 grammaa päivässä. Tämä määrä saadaan jo maidon ja lihan sisältämästä luontaisesta natriumista, joten lisättyä ruokasuolaa ei normaalioloissa tarvittaisi lainkaan.

NjamSalts-kaliumsuolat ovatkin terveellinen vaihtoehto sinulle, joka nautit suolaisesta ruuasta, mutta haluat päästä eroon perinteisen suolan haitoista. Kaliumsuolalle ei ole maksimirajaa määritelty, joten voit halutessasi syödä sitä vaikka suoraan purkista. Ja mikä parasta, toisin kuin ruokasuola, meidän sydänmerkillä varustetut NjamSalts-tuotteet edistävät normaalia verenpainetta sekä hyvää omaatuntoa!

Voit tutustua NjamSalts-kaliumsuolaan lisää täältä.

Tuotetunnus (SKU): NJAM-06429810524935 Osasto:

Kuvaus

Maustamaton kaliumsuola

Ainesosat

Kaliumkloridi 74,1 %, erytritoli, happamuudensäätöaine (askorbiinihappo), kaliumjodidi

Ravintosisältö

100 g
Energia Kcal 0
Energia kJ 0
Rasva (g) 0
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja (g) 0
Hiilihydraatit (g) 22.2
– josta sokereita (g) 0
– josta sokerialkoholeja (g) 22.2
Ravintokuitu (g) 0
Proteiini (g) 0
Suola (g) 0
Kalium (mg) 38532
Jodi (µg) 2500