Kaliumsuola, Mixbox, 6 kpl suolasekoituksia

39.90 (35.00 ALV 0%)

Haluatko hyllyysi terveyttä edistävän maustepurkin, mutta et osaa päättää, minkä makuisen haluaisit? Siinä tapauksessa nappaa tästä itsellesi vaikuttava 6 kappaleen setti Suomen ainoaa jodioitua kaliumsuolaa - paketista löydät yhden purkin jokaista valikoimamme suolasekoitusta.

Maustamisessa käytetyt raaka-aineet ovat kotimaisia, paitsi luomulaatuiset sitruunat ovat peräisin ulkomailta. Koska halusimme pakastekuivata kaiken tuoreeltaan, on kuljetuksissa pidetty huolta optimaalisesta lämpötilasta.

Rakkaudella valmistamaamme kaliumsuolaa käytät mielin määrin kokatessasi tai valmiin ruuan maustamisessa. Sydämesi kiittää!

Myyntierä: 6 kpl / laatikko

  • Ei sisällä natriumia
  • Paketti pitää sisällään yhden kappaleen jokaista valikoimamme suolasekoitusta
  • NjamSalts muistuttaa maultaan perinteistä ruokasuolaa
  • Jodioitu kuten ravitsemusasiantuntijat suosittelevat
  • Tuotteella on sydänmerkki
  • Edistää verenpaineen pysymistä normaalina

Miksi NjamSalts?

Onhan se niin, että ilman riittävää suolaisuutta ruoka on mautonta. Ravitsemusasiantuntijat osaavat kuitenkin kertoa suomalaisten saavan liikaa natriumkloridia ruokasuolan mukana. Tämän aiheuttamista haitoista merkittävin on kohonnut verenpaine, joka on maailmanlaajuisesti eniten terveysongelmia ja menetettyjä terveitä elinvuosia aiheuttava riskitekijä.

Natriumkloridin fysiologinen tarve on hyvin pieni, ruokasuolaksi laskettuna 1,3 grammaa päivässä. Tämä määrä saadaan jo maidon ja lihan sisältämästä luontaisesta natriumista, joten lisättyä ruokasuolaa ei normaalioloissa tarvittaisi lainkaan.

NjamSalts-kaliumsuolat ovatkin terveellinen vaihtoehto sinulle, joka nautit suolaisesta ruuasta, mutta haluat päästä eroon perinteisen suolan haitoista. Kaliumsuolalle ei ole maksimirajaa määritelty, joten voit halutessasi syödä sitä vaikka suoraan purkista. Ja mikä parasta, toisin kuin ruokasuola, meidän sydänmerkillä varustetut NjamSalts-tuotteet edistävät normaalia verenpainetta sekä hyvää omaatuntoa!

Voit tutustua NjamSalts-kaliumsuolaan lisää täältä.

Tuotetunnus (SKU): NJAM-06429810524997 Osasto:

Kuvaus

Setti Njamsalts kalium-Sydänsuolaa

Sisältää

– Maustamaton kaliumsuola
– Herkkutatti
– Lipstikka-persilja
– Chili-tomaatti
– Oregano-tinjami
– Tilli-sitruuna

Tutustu sekoitusten ainesosiin kunkin tuotteen alta.