Kaliumsuola, tilli-sitruuna, 6 kpl

45.60 (40.00 ALV 0%)

Haluatko hyllyysi maustepurkin, jolla edistät terveyttäsi? Siinä tapauksessa nappaa tästä itsellesi Suomen ainoa jodioitu kaliumsuola, jota tuunasimme pakastekuivatulla tillillä ja sitruunalla

Maustamisessa käytetty tilli on kasvatettu Suomessa varta vasten tuotteitamme ajatellen. Ja koska halusimme pakastekuivata tillin tuoreeltaan, on kaikissa kuljetuksissa pidetty huolta optimaalisesta lämpötilasta. Luomulaatuinen sitruuna on puolestaan tuotu Suomeen ulkomailta.

Rakkaudella valmistamaamme kaliumsuolaa käytät mielin määrin kokatessasi tai valmiin ruuan maustamisessa. Sydämesi kiittää!

Myyntierä: 6 kpl / laatikko

  • Ei sisällä natriumia
  • Maustettu kotimaisella tillillä ja ulkomaisella luomusitruunalla
  • NjamSalts muistuttaa maultaan perinteistä ruokasuolaa
  • Jodioitu kuten ravitsemusasiantuntijat suosittelevat
  • Tuotteella on sydänmerkki
  • Edistää verenpaineen pysymistä normaalina

Miksi NjamSalts?

Onhan se niin, että ilman riittävää suolaisuutta ruoka on mautonta. Ravitsemusasiantuntijat osaavat kuitenkin kertoa suomalaisten saavan liikaa natriumkloridia ruokasuolan mukana. Tämän aiheuttamista haitoista merkittävin on kohonnut verenpaine, joka on maailmanlaajuisesti eniten terveysongelmia ja menetettyjä terveitä elinvuosia aiheuttava riskitekijä.

Natriumkloridin fysiologinen tarve on hyvin pieni, ruokasuolaksi laskettuna 1,3 grammaa päivässä. Tämä määrä saadaan jo maidon ja lihan sisältämästä luontaisesta natriumista, joten lisättyä ruokasuolaa ei normaalioloissa tarvittaisi lainkaan.

NjamSalts-kaliumsuolat ovatkin terveellinen vaihtoehto sinulle, joka nautit suolaisesta ruuasta, mutta haluat päästä eroon perinteisen suolan haitoista. Kaliumsuolalle ei ole maksimirajaa määritelty, joten voit halutessasi syödä sitä vaikka suoraan purkista. Ja mikä parasta, toisin kuin ruokasuola, meidän sydänmerkillä varustetut NjamSalts-tuotteet edistävät normaalia verenpainetta sekä hyvää omaatuntoa!

Voit tutustua NjamSalts-kaliumsuolaan lisää täältä.

Tuotetunnus (SKU): NJAM-06429810524980 Osasto:

Kuvaus

Tilli-sitruuna kaliumsuola

Ainesosat

Kaliumkloridi 68,2 %, erytritoli, tilli 6,8 %, happamuudensäätöaine (askorbiinihappo), sitruuna 1,1 %, kaliumjodidi

Ravintosisältö

100 g
Energia Kcal 24.0
Energia kJ 99.5
Rasva (g) 0.6
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja (g) 0
Hiilihydraatit (g) 21.4
– josta sokereita (g) 0.8
– josta sokerialkoholeja (g) 20.5
Ravintokuitu (g) 1.7
Proteiini (g) 2.6
Suola (g) 0
Kalium (mg) 35968
Jodi (µg) 2503