Maapähkinä-carobtahna 4 prk (5,98€/prk)

23.90 (20.96 ALV 0%)

Luontaisesti miedosti makea täystahnamix, 4prk  1 360 g

Maapähkinä-carobtahna sopii verenpaineestaan ja kolesterolistaan huolehtiville erinomaisesti. Se ei sisällä lainkaan lisättyä suolaa mutta sen sijaan runsaasti kaliumia, joka auttaa verenpaineen pysymistä normaalina. Tahna sisältää myös runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja vain vähän tyydyttyneitä rasvahappoja, joten se auttaa lisäksi veren kolesterolipitoisuuden pysymistä normaalina.

Carob on johanneksen leipäpuun palko-hedelmä. Sitä kasvaa Välimeren, Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän alueella. Carobin palkoa käytetään kuivattuna jauheena korvaamaan kaakaojauhetta joissakin suklaatuotteissa. Maapähkinä-carobtahna antaa makeutta ja täyteläisyyttä esimerkiksi smoothieen tai itse tehtyyn jäätelöön.  Soveltuu hyvin sellaisenaan esim. maustamattoman rasvattoman rahkan ja  jogurtin kanssa. Se eroaa kaakaosta mm. rasvan määrän, makeuden ja piristävyyden osalta. Carob on lähes rasvaton. Kaakaossa on paljon rasvaa ja kaakaon rasva on yli 60%:sesti tyydyttynyttä verisuonille haitallista rasvaa. Carobissa ei myöskään ole piristäviä ainesosia, kuten kaakaossa, joten herkkäunisimmatkin voivat sitä käyttää ennen nukkumaanmenoa.

Ennen alumiinikannen avaamista, purkkia voi pitää kansi alaspäin esim. yön yli tai muutaman tunnin. Se helpottaa tahnan sekoittamista.

Kylmäpuristettu maapähkinä – carobtahna sisältää: Kuoritut maapähkinät (90 %), carob 10 %.

 

Tuotetunnus (SKU): NJAM-06429810524607 Osasto:

Kuvaus

Kylmäpuristettu maapähkinä-carobtahna 340g / prk

Ainesosat: Kuoritut maapähkinät 90 %, carob 10 %. Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja muista pähkinöistä. Sisältää luontaisesti sokereita. Säilytys: Säilytä valolta suojattuna huoneenlämmössä. Säilytyslämpötila +4 °C – +25 °C. Avaamisen jälkeen säilytys viileässä. Sekoita mahdollisesti pinnalle noussut öljy.

Ominaisuudet

Myyntierä: 4 purkkia / laatikko

  • Vegaaninen
  • Runsaskuituinen
  • Proteiinin lähde
  • Runsaasti kaliumia

Ravintosisältö per 100 g

Energia  2654kJ / 634 kcal
Rasva  49 g
– josta tyydyttynyttä  8,3 g
– kertatyydyttymätöntä  26 g
– monityydyttymätöntä  14 g
Hiilihydraatit  21 g
– josta sokereita  7 g
Ravintokuitu  7,7 g
Proteiini  27 g
Suola  0 g
Kalium  685,7 mg (34 %)*
*päivittäisen saannin vertailuarvosta