Maapähkinätahna 4 prk (5,73€/prk)

22.90 (20.09 ALV 0%)

Täystahna, 4 prk  1 360 g

Tämä maapähkinätahna sisältää pelkästään maapähkinää eikä mitään turhaa kuten suolaa tai lisättyä sokeria. Tahna on hyvä proteiinin ja kuidun lähde. Proteiini tukee lihasmassan kasvua ja ylläpitoa. Kuitupitoisten elintarvikkeiden käyttö aiheuttaa vähemmän verensokerin nousua kuin sokeristen tuotteiden käyttö. Tuotteessa myös rasvan laatu on erinomainen eli se sisältää runsaasti kerta- ja monityydyttymättömiä rasvahappoja. Tyydyttymättömät rasvahapot auttavat veren kolesterolipitoisuutta pysymään normaalina.

Maapähkinä on ei varsinaisesti nimestään huolimatta ole pähkinä, vaan hernekasveihin kuuluva kasvi.

Maapähkinätahna on todella monikäyttöinen! Se sopii erinomaisesti antamaan makua kastikepohjiin tai keittoihin ja jälkiruokiin. Tahna toimii myös leivän päälle, leivonnassa tai nautittavaksi sellaisenaan.

Suuren proteiinimääränsä vuoksi se soveltuu hyvin myös liikunnan ja urheilun harrastajille. Sellaisenaan ennen ja jälkeen harjoittelun tai maustamaan, lisäämään proteiinia ja tuomaan rasvan täyteläisyyttä esim. rasvattomaan jogurttiin ja rahkaan. Maapähkinän rasva on pähkinöiden tapaan verisuoniystävällistä.

Kylmäpuristettu maapähkinätahna sisältää: Kuoritut maapähkinät 100 %.

Tuotetunnus (SKU): NJAM-06429810524577 Osasto:

Kuvaus

Kylmäpuristettu maapähkinätahna 340g / prk

Ainesosat: Kuoritut maapähkinät 100 %. Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja muista pähkinöistä. Sisältää luontaisesti sokereita. Säilytys: Säilytä valolta suojattuna huoneenlämmössä. Säilytyslämpötila +4 °C – +25 °C. Avaamisen jälkeen säilytys viileässä. Sekoita mahdollisesti pinnalle noussut öljy.

Ominaisuudet

Myyntierä: 4 purkkia / laatikko

  • Vegaaninen
  • Runsaskuituinen
  • Proteiinin lähde
  • Runsaasti folaattia

Ravintosisältö per 100 g

Energia  2717 kJ / 649 kcal
Rasva  56 g
– josta tyydyttynyttä  9,8 g
– kertatyydyttymätöntä  29 g
– monityydyttymätöntä  17 g
Hiilihydraatit  5,8 g
– josta sokereita  3,1 g
Ravintokuitu  12 g
Proteiini  27 g
Suola  0 g
Folaatti 110 µg  (55 %)*
*päivittäisen saannin vertailuarvosta