Yritys

NjamBites
-luonnollisesti hyvää, ei mitään lisättyä

Tuotteemme eivät sisällä lisättyä sokeria tai suolaa, vain luonnon omia aineksia herkullisimmillaan.

Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaitamme tekemään ravitsemuksellisesti laadukkaampia valintoja, mausta tinkimättä. Päivittäistä ravinnonsaantia voi virittää käyttämällä luontaisesti ravintorikkaampia aineksia. Ruuanlaitossa kovan rasvan korvaaminen kasviperäisillä rasvoilla, kuitupitoisuuden kasvattaminen ja natriumsuolan sekä sokerin käytön vähentäminen ovat arjessa tehtäviä positiivisia valintoja.

Tuotteiden ja raaka-aineiden alkuperä

Tuotteissamme käytetyt raaka-aineet on valittu puhtaasti ravitsemus edellä, mutta maku kielessä. Käyttämämme raaka-aineet lisäävät päivittäisessä käytössä ruokavalioon runsaasti ihmiselle tärkeitä ravintoaineita, kuitua ja pehmeää verisuoniystävällistä rasvaa sekä vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita.

Käytämme vain turvallisia, puhtaita ja alkuperäjäljitettyjä raaka-aineita. Raaka-aineet tulevat niiden luonnollisilta kasvualueilta, pääosa Turkin auringon alta. Turkissa on pitkät perinteet kuivahedelmien ja -pähkinöiden tuotantoon – se mm. tuottaa n. 70% maailmassa käytettävästä hasselpähkinästä. NjamBites tuotteet valmistaakin pitkäaikaiset kumppanimme Turkissa ja ne toimitetaan paikalliselta tuotantolaitokselta suoraan Suomeen ilman välikäsiä.

Käyttämiemme raaka-aineiden muut alkuperämaat:

• Taateli – Lähi-Itä
• Cashew – Vietnam
• Manteli ja pensamustikka – USA
• Karpalo – Kanada

Parempien välipalojen ja herkkuhetkien puolesta,

NjamBites